EVC

[section]

[col460]

EVC staat voor:

Erkenning van eerder Verworven Competenties. Dit betekent dat wat men geleerd heeft op school, in uw werk of privéleven wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar over welke kennis, inzichten en ervaringen u al beschikt. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze, samen met u, informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een POP ( persoonlijk Opleidings Plan). Dit kan betekenen dat men een aanvullende opleiding nodig heeft om een heftruck of reachtruck certificaat te behalen, Tevens kan dit betekenen dat men direct voldoende resultaat behaald voor een heftruck of reachtruck certificaat Met het certificaat toont u uw kennis en kunde aan.

Erkenning Verworven Competenties

Als bedrijf bent u gehouden aan het op peil houden van de kennis van het personeel. tot op heden werd dit meestal middels herhalingstrainingen gedaan.

U kunt nu voor deze “herhalers”ook een EVC procedure door williambokhorstopleidingen.nl laten uitvoeren.

Het voordeel hiervan is, dat de overheid de kosten van deze procedure inclusief hercertificering, middels vermindering afdracht loonbelasting bekostigt.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor nadere uitleg omtrent EVC.

Bij williambokhorstopleidingen.nl kunt u zowel overdag,`s-avonds, en op zaterdag les krijgen.

Maatwerk

williambokhorstopleidingen.nl verzorgt haar opleidingen op maat. Wij maken u graag een offerte op maat voor het opleiden van uw personeel/collegae.

Bijzonderheden


[/col460]

[col460 last]
[section]
[tabs]
[tab title=”In het kort” current=true]

Cursusnaam:1 daagse ARBO training
Duur:1 dag
Locatie:In-company
Resultaat:Bewijs van deelname (5 jaar)
Data:Op aanvraag
Inschrijven:Naar inschrijfformulier
Groep:Minimaal 4 personen
Nascholing Chauffeurs:7 uur
Prijs:€ 195,- per persoon excl. BTW
In-company:Prijs op aanvraag

[/tab]

[tab title=”in-company”] Wilt u meerdere medewerkers opleiden?
Dan raden wij een incompany opleiding aan. Dit is een opleiding die exclusief voor uw medewerkers georganiseerd wordt. Hierdoor kunnen de docenten de inhoud van de opleiding perfect op de wensen van uw organisatie afstemmen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company opleiding, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het onderstaand offerteaanvraagformulier[/tab]

[/tabs]

[tabs]
[tab title=”Reactieformulier” current=true]Wilt u reageren, heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dat kan met dit reactieformulier. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ieder geval uw naam , telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 055-3552221. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Let op: velden met een * zijn verplicht!) [br]

  [/tab]
  [tab title=”Offerteaanvraagformulier”] Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten van een in-company cursus voor uw medewerkers of afdeling. (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

   [/tab]
   [tab title=”Bel mij terug”] Wilt u dat wij contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over een opleiding? Laat uw gegevens hieronder achter.  (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

    [/tab]
    [/tabs]
    [/col460]

    [/section]