Lading zekeren cursus

Lading zekeren cursus

Meerdere ladingen en retourvrachten verhogen de beladingsgraad. Dit verhoogt de druk op de chauffeur om het laden, stuwen en verankeren voor de rit goed uit te voeren, zodat de lading niet gaat schuiven en er veilig en schadevrij vervoerd kan worden. Tijdens de rituitvoering is het opnieuw stuwen en verankeren na het lossen van een gedeelte van de lading, heel belangrijk. William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn biedt in deze lading zekeren cursus de chauffeur de kennis en vaardigheden die nodig zijn. Tevens gaat de lading zekeren cursus in op de wettelijke regelgeving binnen de EU en onder meer Duitsland, zodat de lading ook daar veilig en zeker zonder problemen vervoerd kan worden.

Doelstelling

Het doel van deze lading zekeren cursus is het trainen/bijscholen van chauffeurs en beladers van vrachtauto’s in het beveiligen van de lading in voertuigen met minimale werkinspanning en daarbij een minimum gebruik van hulpmiddelen om een veilig transport te kunnen uitvoeren. De ladingregels zijn in overeenstemming met de geldende opvattingen en regels binnen de EU. Daarnaast worden de chauffeurs bewust gemaakt van de gevaren bij het niet goed zekeren van lading. Tevens worden oplossingen aangereikt om deze risico’s en daarmee de kosten door schade tot een minimum te beperken.

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit al in de bedrijfstak werkende vrachtwagenchauffeurs en personen die verantwoordelijk zijn voor het laden van voertuigen. Voor het volgen van deze praktijk lading zekeren cursus zijn geen verdere toelatingseisen gesteld. De lading zekeren cursus is tevens zeer geschikt voor managers die hun inzicht willen vergroten in het zekeren van de lading.

Inhoud

De lading zekeren cursus is gericht op het verkrijgen van kennis met betrekking tot het zekeren van de lading en het op eenvoudige wijze kunnen toepassen van de regels. De praktijktraining kan aangepast worden aan de situatie in uw bedrijf. Dit houdt in het laden, stuwen en verankeren van verschillende soorten goederen in diverse typen vrachtwagens. In de lading zekeren cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Gevolgen van het niet goed laden
 • Verantwoordelijkheden van de partijen
 • De krachten die spelen bij de het vervoeren van lading
 • Methoden en principes van lading zekeren
 • Gebruik van spanbanden, kettingen, blokken, wrijvingsmateriaal
 • Gebruik van eenvoudige tabellen om vast te stellen hoe de lading gezekerd dient te worden

Daarnaast wordt het geleerde in de praktijk getoetst en getraind.
Door het gebruik van eenvoudige tabellen is de theorie eenvoudig toe te passen in de praktijk.

Duur / tijden

Volledige lading zekeren cursus: 2 dagdelen aaneengesloten. Deze lading zekeren cursus kan zowel door de week als op zaterdag worden gevolgd.

Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) kunt u zowel overdag,`s-avonds, en op zaterdag een lading zekeren cursus inplannen.

Locatie

In overleg met William Bokhorst Opleidingen

Examen / toetsing

Aan deze lading zekeren cursus is geen examen verbonden. De deelnemers ontvangen na afloop van de lading zekeren cursus een bewijs van deelname.

Groep

Minimaal 10 personen

Prijs

€225,- ex BTW

Prijs in-company

De kosten voor een in-company zijn op aanvraag. De hoogte hiervan staan in relatie tot uw bedrijfsspecifieke wensen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company lading zekeren cursus, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het offerte-aanvraag formulier .

Maatwerk

William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) verzorgt haar lading zekeren opleidingen op maat. Wij maken u graag een offerte op maat voor het opleiden van uw personeel/collegae.

Bijzonderheden

-

In Het Kort

Cursusnaam:

Lading zekeren cursus

Duur:

1 dag

Locatie:

In overleg

Resultaat:

Bewijs van deelname

Data:

Op aanvraag

Offerte aanvragen:

Naar offerte-aanvraag formulier

Groep:

Minimaal 10 personen

Nascholing Chauffeurs:

7 uur

Prijs:

€225,- ex BTW

In-company:

Prijs op aanvraag

In Company

 
Wilt u meerdere medewerkers opleiden?

Dan raden wij een incompany lading zekeren opleiding aan. Dit is een lading zekeren cursus die exclusief voor uw medewerkers georganiseerd wordt. Hierdoor kunnen de docenten de inhoud van de lading zekeren opleiding perfect op de wensen van uw organisatie afstemmen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company lading zekeren opleiding, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het onderstaand  offerteaanvraagformulier.

Reactieformulier

Wilt u reageren, heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dat kan met dit reactieformulier. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ieder geval uw naam , telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 055-3552221. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Let op: velden met een * zijn verplicht!) 

  Offerte Aanvragen

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten van een (in-company) lading zekeren cursus voor uw medewerkers of afdeling. (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

   Bel Mij Terug

   Wilt u dat wij contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over een lading zekeren opleiding? Laat uw gegevens hieronder achter.  (Let op: velden met een * zijn verplicht!)


     

    De Enige Echte PROFESSIONELE ARBO opleider in de industrie !

    Bokhorst Transport Opleidingen uit Apeldoorn oftewel William Bokhorst Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van veiligheid, transport, logistiek, milieu en loonwerk en code 95 trainingen en advies.

    Wij zijn verheugd dat u ons op het drukke internet heeft gevonden en hopen dat u hier informatie van uw gading vindt. Deze site poogt een compleet beeld te geven, maar kan vanzelfsprekend niet op alle vragen antwoorden aanreiken.

    Indien u meer informatie wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot minimaal 17.00 uur,

      

    " Wat een geweldige training! Leerzaam en veel interactie tussen docent en cursisten. Erg boeiend en van begin tot einde van de training hielden we de aandacht er goed bij. Dit hebben wij ook al wel eens anders meegemaakt.
    Bedankt William Bokhorst Opleidingen voor deze prettige cursus en de goede lunch! "

    Klantervaringen

    ” Als bedrijf met jaren ervaring hebben wij pas een grondverzet training door William Bokhorst Opleidingen laten verzorgen. Wij schrokken ervan wat je nog leert in deze training. Sommige personeelsleden die helemaal niet met de juiste kwalificatie rondliepen zijn nu in het bezit van de juiste papieren TCVT ”

      

    ” Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel, had eerst andere opleider gebeld. Deze wilde ons een training aanbieden die wij wettelijk niet eens nodig hadden. Bij William Bokhorst Opleidingen gaven ze gelijk aan wat nodig was voor ons bedrijf.  Bedankt voor het goede en eerlijke verhaal, William Bokhorst Opleidingen, wij komen terug!”


     

    © 2004-2018 William Bokhorst Opleidingen

    All right are reserved.
    Disclaimer | Privacy statement
    Algemene voorwaarden |  Subsidie

    William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn is de specialist in het verzorgen van opleidingen, die op maat zijn gesneden voor u of uw bedrijf.

    Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) staat de klant, haar behoeften en verwachtingen centraal. Als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek denken wij graag met u mee om voor uw bedrijf de beste opleidingen te realiseren. Door een flexibele houding kunnen wij zorgdragen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Laatstgenoemde komt tot stand middels een intake gesprek dat wij met u voeren om zo uw opleiding op maat te kunnen verzorgen.
    Van Bokhorst Transport Opleidingen ontwikkelt zich continu en brengt structureel verbeteringen aan. Als gevolg hiervan blijft de kwaliteit van de door ons te leveren diensten c.q. producten op een hoog niveau. Bij William Bokhorst Opleidingen weten wij dat we om als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek tot de besten te kunnen blijven behoren wij constant op de hoogte moeten blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Voldoen aan de wettelijke eisen ten aanzien van milieu en veiligheid is voor Van Bokhorst Transport Opleidingen vanzelfsprekend. Van Bokhorst Transport Opleidingen wil een meerwaarde toevoegen aan de medewerkers van uw bedrijf door middel van motivering, inzicht, efficiënt en veilig werken, hetgeen een kostenbesparing oplevert en de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede komt.  Het kwaliteitsaspect hebben wij derhalve hoog in ons vaandel staan!

    Bij Van Bokhorst Transport Opleidingen kunt u zowel overdag als 's-avonds, en op zaterdag een cursus volgen.

    Door ons te verzorgen opleidingen:

    • heftruckcertificaat opleidingen / trainingen
    • reachtruck certificaat opleidingen / trainingen
    • stapelaar opleidingen /trainingen
    • hoogbouwtruck opleidingen / trainingen
    • intern transport opleidingen / trainingen
    • hoogwerker opleidingen / trainingen
    • shovel opleidingen / cursus
    • grondverzet beperkt hijsen
    • grondverzet met hijsfunctie /hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan met hijsfunctie / hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan laden en lossen
    • aanslaan van lasten
    • rigger trainingen
    • VCA opleidingen / trainingen / VCA examen
    • code 95
    • nascholing beroepschauffeur
    • abseilen veiligheid trainingen voor de hoogbouwtruck
    • valbeveiliging veiligheidstrainingen
    • lezing aanslaan van lasten
    • tool boxen organiseren
    • zuinig rijden trainingen
    • defensief rijden trainingen
    • schade preventie trainingen
    • brandstof besparende rijtraining

     


     

    c_plus_logo_williambokhorstopleidingen.nl

     

    soob_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    pbna_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    ccv_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    otib_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stichting_oom_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stoof_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    colland_logo_williambokhorstopleidingen.nl