• williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-1
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-2
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-3
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-4
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-5
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-6

Veiligheidscertificaat heftruck

Waarom is een heftruck certificaat halen nodig?

Middels de Arbowet is de werkgever verplicht personen die met een vorkheftruck werken voldoende te instrueren. Tevens dienen zij in het bezit te zijn van een deskundigheidsbewijs (ARBO veiligheid heftruck certificaat). Via William Bokhorst Opleidingen uit Apeldoorn  kan uw personeel in het  bezit komen van dit ARBO veiligheid heftruck certificaat).

U kunt bij William Bokhorst Opleidingen uit Apeldoorn ook in het bezit komen van het landelijk erkende CCV heftruck certificaat.

Deskundig omgaan met een heftruck leidt tot lagere kosten. Dit bereiken we door de chauffeur doelmatig en kostenbewust om te laten gaan met vorkheftrucks of andere interne transportmiddelen. Onze bekwame EVL / CCV GECERTIFICEERDE instructeurs zullen hier dan ook veel aandacht aan besteden in de heftruck opleiding certificaat. In deze praktijkgerichte heftruck cursus wordt de cursist zowel praktisch als theoretisch getraind, en bij voorkeur in uw eigen bedrijf zodat de cursist in zijn heftruck cursus zoveel mogelijk praktische tips van uw bedrijfssituatie kan ontvangen op het gebied van magazijnstellingen, materiaal, laden en lossen, deuren en efficiënt werken.

De instructie voldoet aan de in de Arbo-wet gestelde eisen.

Doelgroep

Deze door William Bokhorst Opleidingen uit Apeldoorn verzorgde cursus is bestemd voor ervaren magazijn-, warehouse en expeditiemedewerkers met heftruck ervaring. De minimumleeftijd van de cursist is 16 jaar.

Tevens verzorgen wij opleidingen voor niet ervaren magazijn-, warehouse en expeditiemedewerkers en hef-/reachtruck chauffeurs. Neem voor deze opleiding contact met ons op 055 - 3 55 22 21.

Inhoud

Deze heftruck cursus is een praktijkgerichte heftruck opleiding. Tijdens de heftruck cursus zal veel in de praktijksituatie geoefend worden; de theorie is ter ondersteuning van de praktijkoefeningen.
De cursisten ontvangen aan het begin van de heftruck cursus een cursusmap die tevens als naslagwerk kan dienen.

Het theoriegedeelte van de heftruck cursus omvat

 • De Arbowet;
 • Het gebruik van materiaal, belading, stabiliteit en techniek.

Het praktijkgedeelte van de heftruck cursus omvat

 • Rijklaarcontrole (onderhoud);
 • Laden en lossen;
 • Toepassen van de veiligheidseisen;
 • Gebruik van hulpmiddelen;
 • Hellingrijden;
 • Schade preventie.

Heftruck cursusinformatie

 • Heftruck cursusduur: 1 dag of 2 dagdelen (voor ervaren personen)
 • Heftruck cursusduur: 2 dagen of 4 dagdelen ( voor onervaren personen)
 • Heftruck cursuslocatie: Incompany bij voldoende deelname (minimaal 4 personen)
 • Heftruck cursuslocatie: Opleidingscentra William Bokhorst Opleidingen
 • Heftruck cursus deelnemers: 3 tot 6 personen per groep
 • Heftruck cursus Startdatum: In overleg met uw contactpersoon van William Bokhorst Opleidingen

Bij William Bokhorst Opleidingen  kunt u zowel overdag,`s-avonds, en op zaterdag een heftruck cursus inplannen.

Bewijs van deelname

Na afloop van de volledige cursus ontvangt de cursist een persoonlijk William Bokhorst Opleidingen (Bokhorst heftruckcertificaat . Deze is 5 jaar geldig.
Zodat u voldoet aan de eisen die de ARBO wet aan zowel werkgever als werknemer stelt.

Tarieven

 • € 185,- per persoon ex. btw (1 dag ervaren personen)
 • € 325,- per persoon ex btw ( 2 dagen onervaren personen)
 • Bij aanmelding van meer dan 4 personen, ontvangt u korting op de cursusprijs

Maatwerk

William Bokhorst Opleidingen verzorgt haar heftruck opleidingen op maat. Wij vertalen uw wensen graag naar een cursus op maat  Vraag vrijblijvend een offerte aan bij William Bokhorst Opleidingen!

Bijzonderheden

Het 1 daagse arbo veiligheid opleiding heftruck certificaat is gecertificeerd voor de nascholing CCV, CODE 95. Bij het aanmelden van de heftruck cursus kunt u middels het inschrijfformulier kenbaar maken dat u gebruik wilt maken van de nascholing.
De aan- en afmeldkosten voor het CCV bedragen:

 • € 22,50,- per dag per persoon excl. BTW

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus / training via ons algemene telefoonnummer 055-3552221 of via info@williambokhorstopleidingen.nl. Als u nog vragen heeft kunt u deze telefonisch stellen of via ons contactformulier. Wilt u een offerte op maat? Gebruik dan ons offerte aanvraagformulier.

Cursusdata

There are no events to display

In Het Kort

Cursusnaam:1 daagse opleiding  heftruck certificaat
Duur:1 dag ( voor ervaren personen)

2 dagen ( voor onervaren personen)

Locatie:In-company
Resultaat:Certificaat pasje (creditkaart formaat ) (5 jaar)
Data:Elke week verzorgen wij heftruck opleidingen. Tevens planning op aanvraag mogelijk.

Lunch: inclusief.

Offerte aanvragen:Naar offerte-aanvraag formulier
Groep:Minimaal 4 personen
Nascholing Chauffeurs:7 uur of 14 uur
Prijs:€ 185,- per persoon excl. BTW (1 dag ervaren personen)

€ 375,- per persoon excl. BTW ( 2 dagen onervaren personen)

In-company:Prijs op aanvraag

 

In Company


Wilt u meerdere medewerkers opleiden?

Dan raden wij een incompany opleiding aan. Dit is een heftruck opleiding die exclusief voor uw medewerkers georganiseerd wordt. Hierdoor kunnen de docenten de inhoud van de opleiding perfect op de wensen van uw organisatie afstemmen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company heftruck opleiding, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het onderstaand offerteaanvraagformulier.

Reactieformulier

Wilt u reageren, heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dat kan met dit reactieformulier. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ieder geval uw naam , telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 055-3552221. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Let op: velden met een * zijn verplicht!) 

  Offerte Aanvragen

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten van een in-company heftruck cursus voor uw medewerkers of afdeling. (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

   Bel Mij Terug

   Wilt u dat wij contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over een opleiding? Laat uw gegevens hieronder achter.  (Let op: velden met een * zijn verplicht!)


     

    De Enige Echte PROFESSIONELE ARBO opleider in de industrie !

    Bokhorst Transport Opleidingen uit Apeldoorn oftewel William Bokhorst Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van veiligheid, transport, logistiek, milieu en loonwerk en code 95 trainingen en advies.

    Wij zijn verheugd dat u ons op het drukke internet heeft gevonden en hopen dat u hier informatie van uw gading vindt. Deze site poogt een compleet beeld te geven, maar kan vanzelfsprekend niet op alle vragen antwoorden aanreiken.

    Indien u meer informatie wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot minimaal 17.00 uur,

      

    " Wat een geweldige training! Leerzaam en veel interactie tussen docent en cursisten. Erg boeiend en van begin tot einde van de training hielden we de aandacht er goed bij. Dit hebben wij ook al wel eens anders meegemaakt.
    Bedankt William Bokhorst Opleidingen voor deze prettige cursus en de goede lunch! "

    Klantervaringen

    ” Als bedrijf met jaren ervaring hebben wij pas een grondverzet training door William Bokhorst Opleidingen laten verzorgen. Wij schrokken ervan wat je nog leert in deze training. Sommige personeelsleden die helemaal niet met de juiste kwalificatie rondliepen zijn nu in het bezit van de juiste papieren TCVT ”

      

    ” Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel, had eerst andere opleider gebeld. Deze wilde ons een training aanbieden die wij wettelijk niet eens nodig hadden. Bij William Bokhorst Opleidingen gaven ze gelijk aan wat nodig was voor ons bedrijf.  Bedankt voor het goede en eerlijke verhaal, William Bokhorst Opleidingen, wij komen terug!”


     

    © 2004-2018 William Bokhorst Opleidingen

    All right are reserved.
    Disclaimer | Privacy statement
    Algemene voorwaarden |  Subsidie

    William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn is de specialist in het verzorgen van opleidingen, die op maat zijn gesneden voor u of uw bedrijf.

    Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) staat de klant, haar behoeften en verwachtingen centraal. Als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek denken wij graag met u mee om voor uw bedrijf de beste opleidingen te realiseren. Door een flexibele houding kunnen wij zorgdragen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Laatstgenoemde komt tot stand middels een intake gesprek dat wij met u voeren om zo uw opleiding op maat te kunnen verzorgen.
    Van Bokhorst Transport Opleidingen ontwikkelt zich continu en brengt structureel verbeteringen aan. Als gevolg hiervan blijft de kwaliteit van de door ons te leveren diensten c.q. producten op een hoog niveau. Bij William Bokhorst Opleidingen weten wij dat we om als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek tot de besten te kunnen blijven behoren wij constant op de hoogte moeten blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Voldoen aan de wettelijke eisen ten aanzien van milieu en veiligheid is voor Van Bokhorst Transport Opleidingen vanzelfsprekend. Van Bokhorst Transport Opleidingen wil een meerwaarde toevoegen aan de medewerkers van uw bedrijf door middel van motivering, inzicht, efficiënt en veilig werken, hetgeen een kostenbesparing oplevert en de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede komt.  Het kwaliteitsaspect hebben wij derhalve hoog in ons vaandel staan!

    Bij Van Bokhorst Transport Opleidingen kunt u zowel overdag als 's-avonds, en op zaterdag een cursus volgen.

    Door ons te verzorgen opleidingen:

    • heftruckcertificaat opleidingen / trainingen
    • reachtruck certificaat opleidingen / trainingen
    • stapelaar opleidingen /trainingen
    • hoogbouwtruck opleidingen / trainingen
    • intern transport opleidingen / trainingen
    • hoogwerker opleidingen / trainingen
    • shovel opleidingen / cursus
    • grondverzet beperkt hijsen
    • grondverzet met hijsfunctie /hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan met hijsfunctie / hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan laden en lossen
    • aanslaan van lasten
    • rigger trainingen
    • VCA opleidingen / trainingen / VCA examen
    • code 95
    • nascholing beroepschauffeur
    • abseilen veiligheid trainingen voor de hoogbouwtruck
    • valbeveiliging veiligheidstrainingen
    • lezing aanslaan van lasten
    • tool boxen organiseren
    • zuinig rijden trainingen
    • defensief rijden trainingen
    • schade preventie trainingen
    • brandstof besparende rijtraining

     


     

    c_plus_logo_williambokhorstopleidingen.nl

     

    soob_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    pbna_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    ccv_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    otib_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stichting_oom_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stoof_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    colland_logo_williambokhorstopleidingen.nl