• williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-1
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-2
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-3
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-4
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-5
 • williambokhorstopleidingen-heftruck-reachtruck-6

3 daagse CCV veiligheids reachtruck opleiding

Waarom deze reachtruck opleiding?

Middels de Arbowet is de werkgever verplicht personen die met een reachtruck werken voldoende te instrueren. Tevens dienen zij in het bezit te zijn van een deskundigheidsbewijs (CCV reachtruck certificaat). Via William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn  kan uw personeel in het  bezit komen van dit CCV reachtruck certificaat.

Deskundig omgaan met een hef- of reachtruck leidt tot lagere kosten. Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn bereiken we dit door de chauffeur doelmatig en kostenbewust om te laten gaan met vorkheftrucks, reachtrucks, of andere interne transportmiddelen. Onze bekwame EVL / CCV GECERTIFICEERDE instructeurs zullen hier dan ook veel aandacht aan besteden. In deze praktijkgerichte reachtruck opleiding wordt de cursist zowel praktisch als theoretisch getraind, en bij voorkeur in uw eigen bedrijf zodat de cursist zoveel mogelijk praktische tips van uw bedrijfssituatie kan ontvangen op het gebied van magazijnstellingen, materiaal, laden en lossen, deuren en efficiënt werken.

De instructie voldoet aan de in de Arbo-wet gestelde eisen.

Doelgroep

De reachtruck opleiding is bestemd voor ervaren magazijn-, warehouse en expeditiemedewerkers met hef-/reachtruck ervaring die incidenteel gebruik maken van deze middelen. De minimumleeftijd van de cursist is 16 jaar.

Tevens verzorgen wij reachtruck opleidingen voor niet ervaren reachtruck chauffeurs. Neem voor deze reachtruck opleiding contact met ons op 055 - 3 55 22 21.

Inhoud

De reachtruck cursus is een praktijkgerichte reachtruck opleiding. Tijdens de reachtruck opleiding zal veel in de praktijksituatie geoefend worden; de theorie is ter ondersteuning van de praktijkoefeningen.
De cursisten ontvangen aan het begin van de reachtruck cursus een cursusmap die tevens als naslagwerk kan dienen.

Het theoriegedeelte omvat

 • De Arbowet;
 • Het gebruik van materiaal, belading, stabiliteit en techniek.
 • Ai 14;
 • Algemene veiligheidswenken;
 • Lastdiagram;
 • Techniek van de reachtruck;
 • Efficiënte rij technieken;
 • Hydraulische systeem;
 • Preventief onderhoud en controle;
 • Werken met de reachtruck;

Het praktijkgedeelte omvat
De theorie wordt direct in de praktijk gebracht in de CCV gecertificeerde oefenruimte. Aan de hand van oefenopdrachten, voert de cursist diverse handelingen uit. Deze opdrachten zijn praktijkgerichte oefeningen die zich voordoen in operationele magazijnen. Bestaande uit:

 • Het in en uit rijden van pallets uit stellingen op diverse locatiehoogten;
 • Controle/preventief onderhoud aan de reachtruck;
 • Bediening van de reachtruck;
 • Beheersing van de reachtruck;
 • Schade preventie;
 • Parkeren;
 • Het laden en lossen van vrachtwagens;
 • Veiligheidsaspecten;
 • Toepassen van de veiligheidseisen;
 • Rijden met lange lading;
 • Helling rijden.

Duur

De duur van de reachtruck opleiding is afhankelijk van aanwezige basis ervaring en leersnelheid.
Om een goed opleidingsadvies te kunnen geven raden wij u aan een intake te doen.

 • 1- daagse herhaling bestaande uit 1 dagdeel theorie en 1 dagdeel praktijk.
 • 2- daagse reachtruck opleiding bestaande uit 2 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk.
 • 3- daagse reachtruck opleiding bestaande uit 2 dagdelen theorie en 4 dagdelen praktijk.
 • 4- daagse reachtruck opleiding bestaande uit 2 dagdelen theorie en 6 dagdelen praktijk.

Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) kunt u zowel overdag,`s-avonds, en op zaterdag een reachtruck cursus inplannen.

Toetsing / Examen

De reachtruck cursus wordt afgesloten met een theoretische en een praktisch examen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een CCV Veiligheids reachtruck certificaat.
Het examen kan ook in-company worden afgenomen mits de praktijklocatie kan voldoen aan de CCV locatie norm. Voldoet de locatie niet dan bestaat er de mogelijkheid een William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) maatwerk examen met bedrijfscertificering af te nemen.

CCV Veiligheids reachtruck certificaat:

 • Theorie-examen: 25 meerkeuze vragen; minimaal 20 vragen goed (80%)
 • Praktijk-examen: controle & 3 rij opdrachten
 • Per examen onderdeel maximaal 30 minuten
 • Het reachtruck certificaat is 5 jaar geldig.

Maatwerk

William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) verzorgt haar reachtruck opleidingen op maat. Wij maken u graag een offerte op maat voor het opleiden van uw personeel/collegae. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij William Bokhorst Opleidingen!

Bijzonderheden

-

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus / training via ons algemene telefoonnummer 055-3552221 of via info@williambokhorstopleidingen.nl. Als u nog vragen heeft kunt u deze telefonisch stellen of via ons contactformulier. Wilt u een offerte op maat? Gebruik dan ons offerte aanvraagformulier.

Cursusdata

There are no events to display

In Het Kort

Cursusnaam:

3 daagse CCV reachtruck opleiding

Duur:

3 dagen

Locatie:

In-company
Of locatie William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen)

Resultaat:

CCV Veiligheids reachtruck certificaat (5 jaar geldig)

Data:

Op aanvraag

Offerte aanvragen:

Naar offerte-aanvraag formulier

Groep:

Minimaal 4 personen

Nascholing Chauffeurs:

21 uur

Prijs:

€ 595,- per persoon excl. BTW

In-company:

Prijs op aanvraag

In Company

 
Wilt u meerdere medewerkers opleiden?

Dan raden wij een incompany reachtruck opleiding aan. Dit is een reachtruck opleiding die exclusief voor uw medewerkers georganiseerd wordt. Hierdoor kunnen de docenten de inhoud van de reachtruck opleiding perfect op de wensen van uw organisatie afstemmen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company reachtruck opleiding, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het onderstaand offerteaanvraagformulier.

Meerdaagse Opleidingen

Reactieformulier

Wilt u reageren, heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dat kan met dit reactieformulier. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ieder geval uw naam , telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 055-3552221. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Let op: velden met een * zijn verplicht!) 

  Offerte Aanvragen

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten van een (in-company) reachtruck cursus voor uw medewerkers of afdeling. (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

   Bel Mij Terug

   Wilt u dat wij contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over een opleiding? Laat uw gegevens hieronder achter.  (Let op: velden met een * zijn verplicht!)


     

    De Enige Echte PROFESSIONELE ARBO opleider in de industrie !

    Bokhorst Transport Opleidingen uit Apeldoorn oftewel William Bokhorst Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van veiligheid, transport, logistiek, milieu en loonwerk en code 95 trainingen en advies.

    Wij zijn verheugd dat u ons op het drukke internet heeft gevonden en hopen dat u hier informatie van uw gading vindt. Deze site poogt een compleet beeld te geven, maar kan vanzelfsprekend niet op alle vragen antwoorden aanreiken.

    Indien u meer informatie wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot minimaal 17.00 uur,

      

    " Wat een geweldige training! Leerzaam en veel interactie tussen docent en cursisten. Erg boeiend en van begin tot einde van de training hielden we de aandacht er goed bij. Dit hebben wij ook al wel eens anders meegemaakt.
    Bedankt William Bokhorst Opleidingen voor deze prettige cursus en de goede lunch! "

    Klantervaringen

    ” Als bedrijf met jaren ervaring hebben wij pas een grondverzet training door William Bokhorst Opleidingen laten verzorgen. Wij schrokken ervan wat je nog leert in deze training. Sommige personeelsleden die helemaal niet met de juiste kwalificatie rondliepen zijn nu in het bezit van de juiste papieren TCVT ”

      

    ” Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel, had eerst andere opleider gebeld. Deze wilde ons een training aanbieden die wij wettelijk niet eens nodig hadden. Bij William Bokhorst Opleidingen gaven ze gelijk aan wat nodig was voor ons bedrijf.  Bedankt voor het goede en eerlijke verhaal, William Bokhorst Opleidingen, wij komen terug!”


     

    © 2004-2018 William Bokhorst Opleidingen

    All right are reserved.
    Disclaimer | Privacy statement
    Algemene voorwaarden |  Subsidie

    William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn is de specialist in het verzorgen van opleidingen, die op maat zijn gesneden voor u of uw bedrijf.

    Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) staat de klant, haar behoeften en verwachtingen centraal. Als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek denken wij graag met u mee om voor uw bedrijf de beste opleidingen te realiseren. Door een flexibele houding kunnen wij zorgdragen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Laatstgenoemde komt tot stand middels een intake gesprek dat wij met u voeren om zo uw opleiding op maat te kunnen verzorgen.
    Van Bokhorst Transport Opleidingen ontwikkelt zich continu en brengt structureel verbeteringen aan. Als gevolg hiervan blijft de kwaliteit van de door ons te leveren diensten c.q. producten op een hoog niveau. Bij William Bokhorst Opleidingen weten wij dat we om als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek tot de besten te kunnen blijven behoren wij constant op de hoogte moeten blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Voldoen aan de wettelijke eisen ten aanzien van milieu en veiligheid is voor Van Bokhorst Transport Opleidingen vanzelfsprekend. Van Bokhorst Transport Opleidingen wil een meerwaarde toevoegen aan de medewerkers van uw bedrijf door middel van motivering, inzicht, efficiënt en veilig werken, hetgeen een kostenbesparing oplevert en de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede komt.  Het kwaliteitsaspect hebben wij derhalve hoog in ons vaandel staan!

    Bij Van Bokhorst Transport Opleidingen kunt u zowel overdag als 's-avonds, en op zaterdag een cursus volgen.

    Door ons te verzorgen opleidingen:

    • heftruckcertificaat opleidingen / trainingen
    • reachtruck certificaat opleidingen / trainingen
    • stapelaar opleidingen /trainingen
    • hoogbouwtruck opleidingen / trainingen
    • intern transport opleidingen / trainingen
    • hoogwerker opleidingen / trainingen
    • shovel opleidingen / cursus
    • grondverzet beperkt hijsen
    • grondverzet met hijsfunctie /hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan met hijsfunctie / hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan laden en lossen
    • aanslaan van lasten
    • rigger trainingen
    • VCA opleidingen / trainingen / VCA examen
    • code 95
    • nascholing beroepschauffeur
    • abseilen veiligheid trainingen voor de hoogbouwtruck
    • valbeveiliging veiligheidstrainingen
    • lezing aanslaan van lasten
    • tool boxen organiseren
    • zuinig rijden trainingen
    • defensief rijden trainingen
    • schade preventie trainingen
    • brandstof besparende rijtraining

     


     

    c_plus_logo_williambokhorstopleidingen.nl

     

    soob_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    pbna_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    ccv_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    otib_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stichting_oom_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stoof_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    colland_logo_williambokhorstopleidingen.nl