• bhv-williambokhorstopleidingen-1
 • bhv-williambokhorstopleidingen-2
 • bhv-williambokhorstopleidingen-3
 • bhv-williambokhorstopleidingen-4
 • bhv-williambokhorstopleidingen-5
 • bhv-williambokhorstopleidingen-6

BHV cursus Basis

Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zijn gewone werknemers. Als er in het bedrijf echter iets gebeurt – er breekt brand uit, iemand bezeert zich of er is misschien wel een bommelding – dan zijn het BHV’ers die actie ondernemen en weten wat ze moeten doen. William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn leert uw personeel de basiskennis aan op het gebied van eerste hulp, het beperken en bestrijden van een beginnende brand, alarmering en ontruimingsacties. 

 

Doelstelling

Bedrijfshulpverleners zijn opgeleid om binnen het bedrijf een voorpostfunctie te vervullen totdat de professionele hulpverleningsdiensten, zoals politie, brandweer en ambulance. Zij hebben als taak om in een situatie met gevaar voor de veiligheid of de gezondheid maatregelen te nemen die de schade zoveel mogelijk beperken.
Om hun taken uit te kunnen voeren hebben zij basiskennis en vaardigheden nodig op het gebied van eerste hulp, het beperken en bestrijden van een beginnende brand, alarmering en ontruimingsacties.
In het “Brandbeveiligingsconcept Bedrijfshulpverlening” is door het Ministerie van BZK vastgelegd welke kennis en vaardigheden een bedrijfshulpverlener minimaal moet beheersen

Doelgroep

Personen die deel uitmaken van een BHV-organisatie en de kennis middels deze BHV cursus op peil moeten houden.

Inhoud

 1. Eerste hulp met AED
  Het gaat om de meeste noodzakelijke hulp die moet worden verleend bij personen wier gezondheid of veiligheid wordt bedreigd . Om dit goed te kunnen doen, wordt volgens een vast systeem gewerkt. Eerst het slachtoffer beoordelen, daarna concluderen wat er aan de hand is en vervolgens de juiste maatregelen nemen. De BHV’er probeert te voorkomen dat de toestand van het slachtoffer verslechtert. Aan de orde komen: reanimeren, handelen van de bedrijfshulpverlener bij shock, huidwonden, ernstig uitwendig bloedverlies, brandwonden, botbreuken, ontwrichtingen en oogletsels.
 2. Communicatie- het melden van incidenten
  De BHV’er werkt samen met externe hulpverleningsdiensten (brandweer, ambulance-verpleegkundigen en politie). De BHV’er begeleidt hen naar de plaats van het incident en geeft informatie over het incident of de maatregelen die al zijn genomen. In hoofdstuk 2 staat de communicatie tijdens een incident centraal.
 3. Beperken en bestrijden van een beginnende brand
  Een BHV’er wordt opgeleid om een beginnende brand te blussen. Om dat goed te kunnen doen is enig inzicht nodig in de ontwikkeling van een brand. In hoofdstuk 3 beschrijven we het ontstaan van een brand. Ook komt aan de orde hoe je een brand kunt blussen en met welke gevaren je rekening moet houden.
 4. Ontruiming
  Een BHV’er zorgt dat een ontruiming soepel verloopt. Om een ontruiming te begeleiden en te controleren of niemand is achtergebleven moet hij inzicht hebben in de werking van een ontruimingsplan. Ook moet hij weten wat er in een dergelijk geval van hem wordt verwacht. Hoofdstuk 4 gaat in op het ontruimingsplan en de vluchtwegvoorzieningen die in een bedrijf zijn aangebracht. Ook wordt aandacht besteed aan de rol van de BHV’ers bij een ontruiming en gevaren bij een ontruiming.

Omvang

 • BHV cursusmateriaal
 • Powerpointpresentatie
 • Proeftoetsen
 • Examen

Duur / Tijden

 • Basis: 2 dagdelen, totaal 1 dag (8.30u – 16.00u)
 • Herhaal: 2 dagdelen, totaal 1 dag (8.30u – 16.00u)

Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) kunt u zowel overdag,`s-avonds, en op zaterdag een BHV cursus inplannen.

Locatie

Apeldoorn of in-company.

Examen / toetsing

Het examen van zowel basis als herhaal bestaat uit:

 • Het verlenen van eerste hulp
 • Het beperken en bestrijden van een beginnende brand
 • Communicatie en ontruiming

 

Wij rijken na de BHV cursus u een William Bokhorst Opleidingen BHV diploma uit. Dit BHV diploma is 5 jaar geldig.

Groep

Maximaal 12 deelnemers per BHV cursus.

Planning / inschrijven

Boven in de rechter kolom kunt het offerte-aanvraag formulier vinden en het standaard contactformulier.

Prijs

 • Basis: € 195,- per persoon excl. BTW
 • Herhaal: € 195,- per persoon excl. BTW

In-company BHV cursus

De kosten voor een in-company BHV cursus zijn op aanvraag. De hoogte hiervan staan in relatie tot uw bedrijfsspecifieke wensen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company BHV opleiding, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het offerte-aanvraag formulier in de rechter kolom.

 

Maatwerk

William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) verzorgt haar BHV trainingen op maat. Wij maken u graag een offerte op maat voor het opleiden van uw personeel/collegae. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij William Bokhorst Opleidingen!

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus / training via ons algemene telefoonnummer 055-3552221 of via info@williambokhorstopleidingen.nl. Als u nog vragen heeft kunt u deze telefonisch stellen of via ons contactformulier. Wilt u een offerte op maat? Gebruik dan ons offerte aanvraagformulier.

In Het Kort

Cursusnaam:

BHV cursus Basis

Duur:

2 dagdelen / 1 dag

Locatie:

Apeldoorn of In-company

Resultaat:

William Bokhorst Opleidingen BHV diploma (5 jaar geldig)

Data:

Op aanvraag

Offerte aanvragen:

Naar offerte-aanvraag formulier

Groep:

In overleg

Nascholing Chauffeurs:

Niet van toepassing

Prijs:

€ 195,- per persoon excl. BTW

In-company:

Prijs op aanvraag

In Company

 
Wilt u meerdere medewerkers opleiden?

Dan raden wij een incompany BHV opleiding aan. Dit is een BHV cursus die exclusief voor uw medewerkers georganiseerd wordt. Hierdoor kunnen de docenten de inhoud van de BHV cursus perfect op de wensen van uw organisatie afstemmen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company BHV cursus, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het onderstaand  offerteaanvraagformulier.

Toolboxen

 

Het is belangrijk dat uw mensen goed geïnformeerd zijn over de veiligheidsrisico’s van hun werkzaamheden. Dat moet als u VCA gecertificeerd bent en dat moet volgens de Arbo-wet. Voor vele branches en werkzaamheden zijn er zogenaamde toolboxen beschikbaar. Geen moeilijke en lange verhalen maar duidelijke informatie met veel plaatsjes en no nonsens teksten.

Een actuele lijst met toolboxen die voor uw organisatie mogelijk relevant zijn is te vinden op de site van onze strategische partner : www.vcainvorm.eu 

(Losse toolboxen en LMRA passen zijn ook te bestellen in het Engels, Duits of Pools)

Reactieformulier

Wilt u reageren, heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dat kan met dit reactieformulier. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ieder geval uw naam , telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 055-3552221. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Let op: velden met een * zijn verplicht!) 

  Offerte Aanvragen

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten van een (in-company) BHV cursus voor uw medewerkers of afdeling. (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

   Bel Mij Terug

   Wilt u dat wij contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over een BHV opleiding? Laat uw gegevens hieronder achter.  (Let op: velden met een * zijn verplicht!)


     

    De Enige Echte PROFESSIONELE ARBO opleider in de industrie !

    Bokhorst Transport Opleidingen uit Apeldoorn oftewel William Bokhorst Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van veiligheid, transport, logistiek, milieu en loonwerk en code 95 trainingen en advies.

    Wij zijn verheugd dat u ons op het drukke internet heeft gevonden en hopen dat u hier informatie van uw gading vindt. Deze site poogt een compleet beeld te geven, maar kan vanzelfsprekend niet op alle vragen antwoorden aanreiken.

    Indien u meer informatie wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot minimaal 17.00 uur,

      

    " Wat een geweldige training! Leerzaam en veel interactie tussen docent en cursisten. Erg boeiend en van begin tot einde van de training hielden we de aandacht er goed bij. Dit hebben wij ook al wel eens anders meegemaakt.
    Bedankt William Bokhorst Opleidingen voor deze prettige cursus en de goede lunch! "

    Klantervaringen

    ” Als bedrijf met jaren ervaring hebben wij pas een grondverzet training door William Bokhorst Opleidingen laten verzorgen. Wij schrokken ervan wat je nog leert in deze training. Sommige personeelsleden die helemaal niet met de juiste kwalificatie rondliepen zijn nu in het bezit van de juiste papieren TCVT ”

      

    ” Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel, had eerst andere opleider gebeld. Deze wilde ons een training aanbieden die wij wettelijk niet eens nodig hadden. Bij William Bokhorst Opleidingen gaven ze gelijk aan wat nodig was voor ons bedrijf.  Bedankt voor het goede en eerlijke verhaal, William Bokhorst Opleidingen, wij komen terug!”


     

    © 2004-2018 William Bokhorst Opleidingen

    All right are reserved.
    Disclaimer | Privacy statement
    Algemene voorwaarden |  Subsidie

    William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn is de specialist in het verzorgen van opleidingen, die op maat zijn gesneden voor u of uw bedrijf.

    Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) staat de klant, haar behoeften en verwachtingen centraal. Als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek denken wij graag met u mee om voor uw bedrijf de beste opleidingen te realiseren. Door een flexibele houding kunnen wij zorgdragen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Laatstgenoemde komt tot stand middels een intake gesprek dat wij met u voeren om zo uw opleiding op maat te kunnen verzorgen.
    Van Bokhorst Transport Opleidingen ontwikkelt zich continu en brengt structureel verbeteringen aan. Als gevolg hiervan blijft de kwaliteit van de door ons te leveren diensten c.q. producten op een hoog niveau. Bij William Bokhorst Opleidingen weten wij dat we om als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek tot de besten te kunnen blijven behoren wij constant op de hoogte moeten blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Voldoen aan de wettelijke eisen ten aanzien van milieu en veiligheid is voor Van Bokhorst Transport Opleidingen vanzelfsprekend. Van Bokhorst Transport Opleidingen wil een meerwaarde toevoegen aan de medewerkers van uw bedrijf door middel van motivering, inzicht, efficiënt en veilig werken, hetgeen een kostenbesparing oplevert en de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede komt.  Het kwaliteitsaspect hebben wij derhalve hoog in ons vaandel staan!

    Bij Van Bokhorst Transport Opleidingen kunt u zowel overdag als 's-avonds, en op zaterdag een cursus volgen.

    Door ons te verzorgen opleidingen:

    • heftruckcertificaat opleidingen / trainingen
    • reachtruck certificaat opleidingen / trainingen
    • stapelaar opleidingen /trainingen
    • hoogbouwtruck opleidingen / trainingen
    • intern transport opleidingen / trainingen
    • hoogwerker opleidingen / trainingen
    • shovel opleidingen / cursus
    • grondverzet beperkt hijsen
    • grondverzet met hijsfunctie /hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan met hijsfunctie / hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan laden en lossen
    • aanslaan van lasten
    • rigger trainingen
    • VCA opleidingen / trainingen / VCA examen
    • code 95
    • nascholing beroepschauffeur
    • abseilen veiligheid trainingen voor de hoogbouwtruck
    • valbeveiliging veiligheidstrainingen
    • lezing aanslaan van lasten
    • tool boxen organiseren
    • zuinig rijden trainingen
    • defensief rijden trainingen
    • schade preventie trainingen
    • brandstof besparende rijtraining

     


     

    c_plus_logo_williambokhorstopleidingen.nl

     

    soob_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    pbna_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    ccv_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    otib_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stichting_oom_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stoof_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    colland_logo_williambokhorstopleidingen.nl