• Grondverzetmachine-williambokhorstopleidingen-1
 • Grondverzetmachine-williambokhorstopleidingen-2
 • Grondverzetmachine-williambokhorstopleidingen-3

Machinist Mobiele Kraan cursus

Waarom deze machinist mobiele kraan cursus?

Zware lasten verplaatsen is een vak en vergt veel vakmanschap. Daarom moet u als machinist op een mobiele kraan te kunnen werken, naast rijbewijs C, in het bezit zijn van het vakbekwaamheid certificaat van TCVT W4-01. Hiervoor biedt William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn u een gedegen praktijkgerichte opleiding die, naast de minimale vereisten van het TCVT certificatieschema, alle belangrijke praktische en theoretische zaken bijbrengt om veilig te kunnen werken met een mobiele kraan.

 

Doelgroep

Er is geen vooropleiding vereist voor de W04-01 TCVT mobiele kraan cursus, echter voor het behalen van het TCVT mobiele kraan certificaat is een beheersing van de Nederlandse taal gewenst.

Inhoud

 • Veilig werken en persoonlijke veiligheid
 • Communicatie
 • Bediening van de machine
 • Hijswerkzaamheden
 • Kennis van hijsgereedschappen
 • Onderhoud en storingen
 • Milieuverantwoord werken

Duur / Tijden

Twintig werkdagen, inclusief een 1-daagse theorie- en praktijkexamen

Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst transport Opleidingen) uit Apeldoorn kunt u zowel overdag,`s-avonds, en op zaterdag les krijgen.

Groep

De TCVT machinist mobiele kraan cursus start bij vier personen (heeft u één, twee of drie kandidaten, dan zal de TCVT machinist mobiele kraan opleiding worden aan gevuld tot vier kandidaten en dan van start gaan)

 

Code 95 
Deze TCVT machinist mobiele kraan opleiding kan meetellen voor de verplichte nascholingscursus code 95.  Er is een mogelijkheid tot bijschrijven 7 uren voor de verplichte chauffeurs nascholing code 95.

Bewijs van deelname

Bij een succesvolle afronding van de TCVT machinist mobiele kraan opleiding, ontvangt de cursist een TCVT- machinist mobiele kraan certificaat en het praktijkregister (TCPR-boekje). Het machinist mobiele kraan TCVT certificaat is 5 jaar geldig. Hierna is een bijscholing verplicht.

De cursist ontvangt aan het begin van de TCVT machinist mobiele kraan cursus een cursusmap die tevens als naslagwerk kan dienen.

Maatwerk

William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst transport Opleidingen uit Apeldoorn) verzorgt haar TCVT machinist mobiele kraan opleidingen op maat. Wij maken u graag een offerte op maat voor het opleiden van uw personeel/collegae.

Bijzonderheden

-

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus / training via ons algemene telefoonnummer 055-3552221 of via info@williambokhorstopleidingen.nl. Als u nog vragen heeft kunt u deze telefonisch stellen of via ons contactformulier. Wilt u een offerte op maat? Gebruik dan ons offerte aanvraagformulier.

In Het Kort

Cursusnaam:

Machinist mobiele kraan TCVT cursus

Duur:

20 werkdagen (inclusief 1 werkdag examens)

Locatie:

In-company / Van Bokhorst transport Opleidingen uit Apeldoorn

Resultaat:

 Machinist mobiele kraan TCVT certificaat

Data:

Op aanvraag

Inschrijven:

Naar inschrijfformulier

Groep:

 

Nascholing Chauffeurs:

 Code 95, mogelijkheid tot bijschrijven 7 uren nascholing chauffeurs.

Prijs:

Prijs op aanvraag

In-company:

Prijs op aanvraag

In Company

 
Wilt u meerdere medewerkers opleiden?

Dan raden wij een incompany TCVT machinist mobiele kraan opleiding aan. Dit is een TCVT machinist mobiele kraan opleiding die exclusief voor uw medewerkers georganiseerd wordt. Hierdoor kunnen de docenten de inhoud van de TCVT machinist mobiele kraan opleiding perfect op de wensen van uw organisatie afstemmen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company TCVT machinist mobiele kraan opleiding, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het onderstaand  offerteaanvraagformulier.

Reactieformulier

Wilt u reageren, heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dat kan met dit reactieformulier. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ieder geval uw naam , telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 055-3552221. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Let op: velden met een * zijn verplicht!) 

  Offerte Aanvragen

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten van een (in-company) TCVT machinist mobiele kraan cursus voor uw medewerkers of afdeling. (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

   Bel Mij Terug

   Wilt u dat wij contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over een TCVT machinist mobiele kraan opleiding? Laat uw gegevens hieronder achter.  (Let op: velden met een * zijn verplicht!)


     

    De Enige Echte PROFESSIONELE ARBO opleider in de industrie !

    Bokhorst Transport Opleidingen uit Apeldoorn oftewel William Bokhorst Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van veiligheid, transport, logistiek, milieu en loonwerk en code 95 trainingen en advies.

    Wij zijn verheugd dat u ons op het drukke internet heeft gevonden en hopen dat u hier informatie van uw gading vindt. Deze site poogt een compleet beeld te geven, maar kan vanzelfsprekend niet op alle vragen antwoorden aanreiken.

    Indien u meer informatie wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot minimaal 17.00 uur,

      

    " Wat een geweldige training! Leerzaam en veel interactie tussen docent en cursisten. Erg boeiend en van begin tot einde van de training hielden we de aandacht er goed bij. Dit hebben wij ook al wel eens anders meegemaakt.
    Bedankt William Bokhorst Opleidingen voor deze prettige cursus en de goede lunch! "

    Klantervaringen

    ” Als bedrijf met jaren ervaring hebben wij pas een grondverzet training door William Bokhorst Opleidingen laten verzorgen. Wij schrokken ervan wat je nog leert in deze training. Sommige personeelsleden die helemaal niet met de juiste kwalificatie rondliepen zijn nu in het bezit van de juiste papieren TCVT ”

      

    ” Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel, had eerst andere opleider gebeld. Deze wilde ons een training aanbieden die wij wettelijk niet eens nodig hadden. Bij William Bokhorst Opleidingen gaven ze gelijk aan wat nodig was voor ons bedrijf.  Bedankt voor het goede en eerlijke verhaal, William Bokhorst Opleidingen, wij komen terug!”


     

    © 2004-2018 William Bokhorst Opleidingen

    All right are reserved.
    Disclaimer | Privacy statement
    Algemene voorwaarden |  Subsidie

    William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn is de specialist in het verzorgen van opleidingen, die op maat zijn gesneden voor u of uw bedrijf.

    Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) staat de klant, haar behoeften en verwachtingen centraal. Als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek denken wij graag met u mee om voor uw bedrijf de beste opleidingen te realiseren. Door een flexibele houding kunnen wij zorgdragen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Laatstgenoemde komt tot stand middels een intake gesprek dat wij met u voeren om zo uw opleiding op maat te kunnen verzorgen.
    Van Bokhorst Transport Opleidingen ontwikkelt zich continu en brengt structureel verbeteringen aan. Als gevolg hiervan blijft de kwaliteit van de door ons te leveren diensten c.q. producten op een hoog niveau. Bij William Bokhorst Opleidingen weten wij dat we om als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek tot de besten te kunnen blijven behoren wij constant op de hoogte moeten blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Voldoen aan de wettelijke eisen ten aanzien van milieu en veiligheid is voor Van Bokhorst Transport Opleidingen vanzelfsprekend. Van Bokhorst Transport Opleidingen wil een meerwaarde toevoegen aan de medewerkers van uw bedrijf door middel van motivering, inzicht, efficiënt en veilig werken, hetgeen een kostenbesparing oplevert en de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede komt.  Het kwaliteitsaspect hebben wij derhalve hoog in ons vaandel staan!

    Bij Van Bokhorst Transport Opleidingen kunt u zowel overdag als 's-avonds, en op zaterdag een cursus volgen.

    Door ons te verzorgen opleidingen:

    • heftruckcertificaat opleidingen / trainingen
    • reachtruck certificaat opleidingen / trainingen
    • stapelaar opleidingen /trainingen
    • hoogbouwtruck opleidingen / trainingen
    • intern transport opleidingen / trainingen
    • hoogwerker opleidingen / trainingen
    • shovel opleidingen / cursus
    • grondverzet beperkt hijsen
    • grondverzet met hijsfunctie /hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan met hijsfunctie / hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan laden en lossen
    • aanslaan van lasten
    • rigger trainingen
    • VCA opleidingen / trainingen / VCA examen
    • code 95
    • nascholing beroepschauffeur
    • abseilen veiligheid trainingen voor de hoogbouwtruck
    • valbeveiliging veiligheidstrainingen
    • lezing aanslaan van lasten
    • tool boxen organiseren
    • zuinig rijden trainingen
    • defensief rijden trainingen
    • schade preventie trainingen
    • brandstof besparende rijtraining

     


     

    c_plus_logo_williambokhorstopleidingen.nl

     

    soob_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    pbna_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    ccv_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    otib_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stichting_oom_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stoof_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    colland_logo_williambokhorstopleidingen.nl