Verreiker cursus Basis

Verreiker cursus Basis

 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-1
 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-2
 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-3
 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-4
 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-5
 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-8
 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-6
 • Verreiker-williambokhorstopleidingen-7

Verreiker cursus Basis

Er bestaan geen gevaarlijke verreikers. Er bestaan wel mensen, die op een gevaarlijke manier met een verreiker kunnen omgaan. Bij William Bokhorst Opleidingen (van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn weten we dat het rijden en werken met een verreiker misschien eenvoudig lijkt, maar dat er toch veel kennis en vaardigheid voor nodig om er veilig en verantwoord mee om te kunnen gaan. Het grootste aantal ongevallen met verreikers wordt veroorzaakt door het niet opvolgen van de veiligheidsvoorschriften, door onvoldoende kennis en onvoldoende onderhoud. 

Doelstelling

Het doel van deze verreiker cursus is het veilig werken met de verreiker te bevorderen. Volgens de ARBO-wet is de werkgever verplicht om personen, die werken met gevaarlijke werktuigen, voldoende instructie te geven om veilig te kunnen werken. Verreikers vallen onder de categorie van gevaarlijke werktuigen. Hoe de instructie moet gebeuren, wordt niet in de ARBO-wet aangegeven. Eisen die aan verreikers worden gesteld, staan wel vermeld in de Europese Norm EN 280. Bovendien is door bedrijven geconstateerd dat een goede kennis van het werken met een verreiker de veiligheid voor personen vergroot en schade en ongevallen kan voorkomen. Daarbij is iedereen gebaat. William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn leert u in deze verreiker cursus de gevaren te herkennen en op een verantwoorde manier er mee om te gaan.

Doelgroep

Medewerkers die reeds praktische ervaring hebben als bestuurder van een verreiker.

Opleidingsniveau

Er is geen vooropleiding vereist, echter een beheersing van de Nederlandse taal is gewenst. Minimumleeftijd 16 jaar. Kandidaten die jonger zijn dan 18 jaar, mogen volgens het ARBObesluit na het volgen van de verreiker opleiding alleen onder voordurend en deskundig toezicht werken.

Inhoud

Theorie

 • Definitie en inzetbaarheid van verreikers
 • Modellen en typen
 • Bediening, bedieningsregels en –tips
 • Krachtbronnen
 • Selectievolgorde voor een verreiker
 • Veiligheidseisen algemeen
 • Inspectie voor het gebruik algemeen
 • Hoe werkt men vakbekwaam met een verreiker

 

Praktijk

 • Truckbehandeling
 • Dagelijks onderhoud
 • Lastbehandeling
 • Veiligheid
 • Vorkenbord
 • Laadschop
 • Hulpgiek
 • Hijsogen
 • Manoeuvres met een last uitvoeren
 • Goederen in juist verband stapelen
 • Laad- en lostechnieken

 Omvang

 • Opmaak verreiker certificaat en ARBO-pas
 • Leermiddelen

Duur / Tijden

2 dagdelen (1 theorie, 1 praktijk), totaal 1 dag

Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) kunt u zowel overdag,`s-avonds, en op zaterdag een verreiker cursus inplannen.

Locatie

In-company

Examen / Toetsing

De verreiker cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets, bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een verreiker certificaat (5 jaar geldig).

Groep

Minimaal 4 personen, deelname van verschillende bedrijven is mogelijk.

Tarieven

€ 225,- per persoon excl. BTW

Prijs in-company verreiker cursus

De kosten voor een in-company zijn op aanvraag. De hoogte hiervan staan in relatie tot uw bedrijfsspecifieke wensen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company verreiker opleiding, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het offerte-aanvraag formulier .

Bijzonderheden

-

Maatwerk

William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) verzorgt haar verreiker opleidingen op maat. Wij maken u graag een offerte op maat voor het opleiden van uw personeel/collegae. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij William Bokhorst Opleidingen!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus / training via ons algemene telefoonnummer 055-3552221 of via info@williambokhorstopleidingen.nl. Als u nog vragen heeft kunt u deze telefonisch stellen of via ons contactformulier. Wilt u een offerte op maat? Gebruik dan ons offerte aanvraagformulier.

In Het Kort

Cursusnaam:

Verreiker cursus Basis

Duur:

1 dag

Locatie:

In-company

Resultaat:

Instituutcertficaat met pasje (5 jaar)

Data:

Op aanvraag

Offerte aanvragen:

Naar offerte-aanvraag formulier

Groep:

Minimaal 4 personen

Nascholing Chauffeurs:

Niet van toepassing

Prijs:

€ 225,- per persoon excl. BTW

In-company:

Prijs op aanvraag

In Company

 
Wilt u meerdere medewerkers opleiden?

Dan raden wij een incompany verreiker opleiding aan. Dit is een verreiker cursus die exclusief voor uw medewerkers georganiseerd wordt. Hierdoor kunnen de docenten de inhoud van de verreiker cursus perfect op de wensen van uw organisatie afstemmen. Indien u informatie of een aanbieding wenst te ontvangen voor een in-company verreiker cursus, dan verzoeken wij uw wensen kenbaar te maken via het onderstaand offerteaanvraagformulier.

In Company

 

Het is belangrijk dat uw mensen goed geïnformeerd zijn over de veiligheidsrisico’s van hun werkzaamheden. Dat moet als u VCA gecertificeerd bent en dat moet volgens de Arbo-wet. Voor vele branches en werkzaamheden zijn er zogenaamde toolboxen beschikbaar. Geen moeilijke en lange verhalen maar duidelijke informatie met veel plaatsjes en no nonsens teksten.

 

Een actuele lijst met toolboxen die voor uw organisatie mogelijk relevant zijn is te vinden op de site van onze strategische partner : www.vcainvorm.eu 
(Losse toolboxen en LMRA passen zijn ook te bestellen in het Engels, Duits of Pools)

Reactieformulier

Wilt u reageren, heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Dat kan met dit reactieformulier. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ieder geval uw naam , telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 055-3552221. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Let op: velden met een * zijn verplicht!) 

  Offerte Aanvragen

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten van een (in-company) verreiker cursus voor uw medewerkers of afdeling. (Let op: velden met een * zijn verplicht!)

   Bel Mij Terug

   Wilt u dat wij contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over een verreiker opleiding? Laat uw gegevens hieronder achter.  (Let op: velden met een * zijn verplicht!)


     

    De Enige Echte PROFESSIONELE ARBO opleider in de industrie !

    Bokhorst Transport Opleidingen uit Apeldoorn oftewel William Bokhorst Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van veiligheid, transport, logistiek, milieu en loonwerk en code 95 trainingen en advies.

    Wij zijn verheugd dat u ons op het drukke internet heeft gevonden en hopen dat u hier informatie van uw gading vindt. Deze site poogt een compleet beeld te geven, maar kan vanzelfsprekend niet op alle vragen antwoorden aanreiken.

    Indien u meer informatie wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot minimaal 17.00 uur,

      

    " Wat een geweldige training! Leerzaam en veel interactie tussen docent en cursisten. Erg boeiend en van begin tot einde van de training hielden we de aandacht er goed bij. Dit hebben wij ook al wel eens anders meegemaakt.
    Bedankt William Bokhorst Opleidingen voor deze prettige cursus en de goede lunch! "

    Klantervaringen

    ” Als bedrijf met jaren ervaring hebben wij pas een grondverzet training door William Bokhorst Opleidingen laten verzorgen. Wij schrokken ervan wat je nog leert in deze training. Sommige personeelsleden die helemaal niet met de juiste kwalificatie rondliepen zijn nu in het bezit van de juiste papieren TCVT ”

      

    ” Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel, had eerst andere opleider gebeld. Deze wilde ons een training aanbieden die wij wettelijk niet eens nodig hadden. Bij William Bokhorst Opleidingen gaven ze gelijk aan wat nodig was voor ons bedrijf.  Bedankt voor het goede en eerlijke verhaal, William Bokhorst Opleidingen, wij komen terug!”


     

    © 2004-2018 William Bokhorst Opleidingen

    All right are reserved.
    Disclaimer | Privacy statement
    Algemene voorwaarden |  Subsidie

    William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) uit Apeldoorn is de specialist in het verzorgen van opleidingen, die op maat zijn gesneden voor u of uw bedrijf.

    Bij William Bokhorst Opleidingen (Van Bokhorst Transport Opleidingen) staat de klant, haar behoeften en verwachtingen centraal. Als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek denken wij graag met u mee om voor uw bedrijf de beste opleidingen te realiseren. Door een flexibele houding kunnen wij zorgdragen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Laatstgenoemde komt tot stand middels een intake gesprek dat wij met u voeren om zo uw opleiding op maat te kunnen verzorgen.
    Van Bokhorst Transport Opleidingen ontwikkelt zich continu en brengt structureel verbeteringen aan. Als gevolg hiervan blijft de kwaliteit van de door ons te leveren diensten c.q. producten op een hoog niveau. Bij William Bokhorst Opleidingen weten wij dat we om als Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek tot de besten te kunnen blijven behoren wij constant op de hoogte moeten blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Voldoen aan de wettelijke eisen ten aanzien van milieu en veiligheid is voor Van Bokhorst Transport Opleidingen vanzelfsprekend. Van Bokhorst Transport Opleidingen wil een meerwaarde toevoegen aan de medewerkers van uw bedrijf door middel van motivering, inzicht, efficiënt en veilig werken, hetgeen een kostenbesparing oplevert en de productiviteit en arbeidsvreugde ten goede komt.  Het kwaliteitsaspect hebben wij derhalve hoog in ons vaandel staan!

    Bij Van Bokhorst Transport Opleidingen kunt u zowel overdag als 's-avonds, en op zaterdag een cursus volgen.

    Door ons te verzorgen opleidingen:

    • heftruckcertificaat opleidingen / trainingen
    • reachtruck certificaat opleidingen / trainingen
    • stapelaar opleidingen /trainingen
    • hoogbouwtruck opleidingen / trainingen
    • intern transport opleidingen / trainingen
    • hoogwerker opleidingen / trainingen
    • shovel opleidingen / cursus
    • grondverzet beperkt hijsen
    • grondverzet met hijsfunctie /hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan met hijsfunctie / hijsbewijs TCVT
    • autolaadkraan laden en lossen
    • aanslaan van lasten
    • rigger trainingen
    • VCA opleidingen / trainingen / VCA examen
    • code 95
    • nascholing beroepschauffeur
    • abseilen veiligheid trainingen voor de hoogbouwtruck
    • valbeveiliging veiligheidstrainingen
    • lezing aanslaan van lasten
    • tool boxen organiseren
    • zuinig rijden trainingen
    • defensief rijden trainingen
    • schade preventie trainingen
    • brandstof besparende rijtraining

     


     

    c_plus_logo_williambokhorstopleidingen.nl

     

    soob_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    pbna_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    ccv_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    otib_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stichting_oom_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    stoof_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    colland_logo_williambokhorstopleidingen.nl

    YouTube
    YouTube